Время работы:

13 ноября – 10:00-18:00

14 ноября – 10:00-18:00

15 ноября – 10:00-17:30

І Міжнародний кулінарний фестиваль «BESTCookFEST» − 2015

Шановні шеф-кухарі, професіонали і початківці в кулінарному мистецтві та ресторанному сервісі!

Український кулінарний союз із особливим задоволенням запрошує вас 4-6 листопада взяти участь у І Міжнародному кулінарному фестивалі
«BESTCookFEST»-2015
− грандіозному заході для фахівців ресторанного господарства, які прагнуть постійно розвиватися, працюючи над розширенням та удосконаленням професійних компетентностей і практичних навичок, збагаченням набутого досвіду з кулінарного і кондитерського мистецтва.

І Міжнародний кулінарний фестиваль «BESTCookFEST»-2015 проводиться в рамках Міжнародного експофоруму ресторанно-готельного бізнесу та клінінгу
FoReCH
у виставковому центрі «КиївЕкспоПлаза» з нагоди започаткування діяльності громадської спілки «Український кулінарний союз» і святкування 20 жовтня Міжнародного дня кухаря і кулінара.

Умови та основні правила участі

Заходи Дата
проведення
Категорія
змагань
Час
проведення
Реєстрація учасників: 3-4 листопада 09:00 – 20:00
- арт-класу на території ВЦ «КиївЕкспоПлаза» 3 листопада 15:00 – 20:00
- інших номінацій у Київському національному торговельно-економічному університеті 3 листопада 09:00 – 18:00
1-й день: 4 листопада 10:00 – 18:00
Церемонія урочистого відкриття Фестивалю 4 листопада 13:00 – 13:30
Презентація експонатів Арт-класу 4-6 листопада Категорія D 10:00 – 18:00
Обідня перерва 4 листопада 14:00 – 15:00
Індивідуальні практичні класи 4 листопада Категорія С 10:00 – 18:00
2-й день: 5 листопада 10:00 – 18:30
«Chef 2015»
«Кращий шеф-кухар 2015»
5 листопада Клас Р 1 10:00 – 11:30
«Pastry-Chef 2015»
«Кращий кондитер 2015»
5 листопада Клас Р 2 12:00 – 13:00
Обідня перерва 5 листопада 13:00 – 14:00
«BestCookSchool 2015» 5 листопада Категорія
SPT 1
14:00 – 15:30
«Chef Team 2015»
«Краща команда шеф-кухарів 2015»
5 листопада Категорія
PPT 1
16:00 – 17:35
Нагородження переможців 5 листопада Категорія С,
Категорія D
17:35 – 18:30
3-й день: 6 листопада 11:00 – 18:00
Майстер-класи 6 листопада 10:00 – 12:00
Урочисте нагородження переможців фестивалю ВЦ «КиївЕкспоПлаза» 6 листопада Класи Р1, Р2,
Категорії
SPT 1, PPT 1
12:00 – 14:00

Український кулінарний союз щиро дякує почесним міжнародним суддям ВАКС кулінарних змагань, всесвітньовідомим зіркам кулінарного мистецтва − Томасу Гуглеру (Thomas Gugler, Саудівська Аравія), Аніл Груверу (Anil Grover, Індія), Роману Давіду Тауберу (Roman David Towber, Польща), Іво Андрісу (Ivo Andric, Сербія), Джордже Костічу (Djordje Kostic, Сербія), Cаркісу Якубяну (Sarkis Yakubyan, Ізраїль), Джозефу Арбіду (Yuosef Arbid, Израїль), Марії Шрамко (Ісландія), Йосипу Царевичу (Австрія), Мимозі Баллі (Mimoza Balla, Албанія), Людмилі Радченко (Україна), Анні Гасановій (Україна), В'ячеславу Совенку (Україна), Віктору Тимчишину (Україна), які прийняли запрошення стати офіційними суддями кулінарних змагань під час проведення І Міжнародного кулінарного фестивалю «BESTCookFEST»-2015. Слід відмітити, що в Україні вперше планується проведення кулінарного фестивалю на такому високому рівні рофесіоналізму суддівського корпусу.

Томас А. Гуглер (Thomas А. Gugler)
Управляючий майстер-шеф та директор F&B
Саудівська Аравія


Континентальний директор WACS для країн Африки та Близького Сходу, сертифікований управляючий майстер-шеф/директор F&B. Був тренером національної збірної молодіжної команди кулінарів Німеччини; брав участь в організації VIP-свят, у тому числі для королівської родини.
Є співзасновником Асоціації кулінарів Саудівської Аравії; директором F&B у готелі AlMashfa, першому 7-зірковому готелі на Близькому Сході, а також головним операційним
директором NETAQ Global Food Solutions and Concepts.
Почесний член асоціацій кулінарів багатьох країн світу, автор кулінарних книг і телевізійних передач.

Роман Давід Таубер (Roman David Towber)
Ректор Академії готельного менеджменту і ресторанного господарства у Познані
Польща

Роман Д. Таубер – доктор педагогічних наук, засновник Академії готельного бізнесу та громадського харчування (АГБіОП) у м. Познань (Польща). З 2013 року – канцлер АГБіОП. Президент Міжнародного інституту готельного бізнесу, громадського харчування та туризму в Лозанні (Швейцарія), директор об'єднання "Master Chef de Brazil", засновник і президент Польського об'єднання працівників Готельного бізнесу та громадського харчування в Познані, член Польського наукового об'єднання анімації, рекреації і туризму, міжнародний експерт в гастрономії. Володар нагороди «Золотий Хрест за заслуги» (2004 р.), а також 27 медалей міжнародного рівня за професіоналізм у кулінарному мистецтві.
Роман Д. Таубер – автор 89 наукових публікацій, член і амбасадор міжнародних об’єднань багатьох країн світу.

Аніл Грувер (Anil Grover)
Індія

Аніл Гровер закінчив школу готельного менеджменту, а в 1981 р. – аспірантуру за спеціальністю «Технологія хлібобулочних і кондитерських виробів» в одній із кращих шкіл готельного менеджменту у Різі (Індія). Працював шеф-кухарем в ITC Maurya, 5-зірковому Deluxe Hotel.
Започаткував свою компанію в новій галузі напівпровідників Micro Devices Inc., однак Незважаючи на бізнес в галузі електроніки, Аніл Гровер залишається відданим справі розвитку харчової промисловості (сфери F&B) і кулінарної спільноти.
Аніл Гровер акредитований суддя ВАКСу (WACS), член журі багатьох міжнародних кулінарних змагань.

Джордж Костіч (Djordje Kostic)
Почесний президент Федерації кулінарів Сербії

Почесний Президент та засновник Асоціації шеф-кухарів Сербії, член міжнародних асоціацій кулінарів Німеччини, Росії, Казахстану, Азербайджану, Середземноморського регіону (Хорватія) та інших асоціацій кулінарного та готельно-ресторанного бізнесу багатьох країн світу. Досвічений фахівець з понад 25-річним роботи в галузі. Переможець багатьох національних та міжнародних змагань з кулінарного мистецтва, володар золотих медалей та почесних нагород. Міжнародний суддя WACS.
Спеціаліст у сфері гостинності, туризму та готельно–ресторанної справи. Ресторатор і кухар-універсал зі знанням середземноморської, балканської, угорської, російської,
європейсько-інтернаціональної та інших кухонь світу.

Іво Андріс (Ivo Andrić)
Президент Асоціації кулінарів Сербії

Досвідчений професіонал з більш ніж 20-річним досвідом роботи в галузі. Працював шеф-кухарем у найпрестижніших сербських готелях і ресторанах. Володіє відмінними знаннями та досвідом у кулінарному мистецтві, накопиченими протягом багатьох років практичної діяльності, а також участі в різних місцевих, регіональних та європейських кулінарних заходах.
Працював з такими відомими шеф-кухарями, як Анджело Міног (Angelo Minoggi), Італія і Кріс Чілтон (Chris Chilton), Великобританія, а також з відомими шеф-кухарями з Італії, Франції, Іспанії та Англії. Переможець багатьох міжнародних кулінарних змагань.

Саркіс Якубян (Sarkis Yacoubian)
Координатор Арабського сектору ІСС Президент Асоціації «Taste of Peace»,
Ізраїль

Закінчив професійну школу готельного господарства у Нотр-Дамі. Продовжив освіту у Віфлеємському університеті; має освітній ступінь з психології кулінарії Дублінського
технологічного інституту. Інструктор з кулінарного мистецтва шеф-кухарів.
Працював у багатьох готелях виконавчим су-шефом та інструктором з кулінарного мистецтва; є членом Асоціації шеф-кухарів Ізраїлю, а також членом ради директорів Асоціації «Taste of Peace».

Людмила Радченко (Україна)

Людмила Радченко – директор Харківського торговельно-економічного коледжу Київського національного торговельно-економічного університету, член правління громадської спілки «Український кулінарний союз».
Людмила неодноразово була суддею на міжнародних кулінарних конкурсах у Хорватії (посол “SKMER” в Україні), Чорногорії, Сербії, Іспанії, Франції, Шрі-Ланці, Ізраїлі та інших країнах. Почесний член кулінарних асоціацій багатьох країн, таких як: Об’єднані Арабські Емірати, Сербія, Хорватія, Чорногорія, Шрі-Ланка, Боснія та Герцеговина.
Здійснює ліцензійну і сертифікатну підготовку кулінарів та сприяє підвищенню кваліфікації шеф-кухарів, фахівців сфери ресторанного господарства та туристичного
обслуговування, які представляють сучасну українську та європейську кухню на міжнародному рівні і постійно виборюють нагороди, серед яких 258 медалей, 190 –  золоті.

Марія Шрамко (Maria Shramko)
Ісландія

Чемпіонка світу з кулінарного мистецтва, член національної команди Ісландії з кулінарії, акредитована суддя Всесвітньої асоціації кулінарів WACS; є віце-президентом
Київської асоціації шеф-кухарів.
Закінчила 11 курсів з майстерності в роботі з карамеллю у Стефана Клейна (Франція), навчалася англійській техніці Алана Данна та айсингу у Падді Кларк  (Великобританія), технікам роботи з шоколадом і аерографії у Стефана Треанда (Каліфорнія, США). Свою майстерність та вміння передає учням в Україні, Росії та країнах Європи. Техніки, які використовує в работі: карамель, цукрові квіти, пастилаж, шоколад, аерографія.

Джозеф Арбід (Yuosef Arbid)
Ізраїль

Акредитований суддя Всесвітньої Асоціації кулінарів WACS, член Асоціації шеф-кухарів Ізраїлю, а також кулінарної асоціації «Taste of Peace», переможець багатьох міжнародних кулінарних конкурсів і чемпіонатів.

Мімоза Балла
Віце-президент і міжнародний координатор асоціації ‘Taste of peace Jerusalem’ («Смак світу Єрусалим»)
Албания

Член клубу шеф-кухарів Албанії. Здобула ступінь магістра бізнесу і готельного менеджменту в університеті "Олександра Ксувані (Xhuvani)" в Ельбасані (Албанія).
Закінчила вищу школу харчових технологій. Приватний підприємець у сфері курортно-туристичного менеджменту.
Міжнародний суддя, акредитованний WACS в 2012 р. в Ізраїлі.
Кваліфікований суддя багатьох міжнародних чемпіонатів, проведених за правилам WACS у Румунії, Греції, Ізраїлі, Палестині, Чорногорії. Активний учасник різних професійних заходів за кордоном з метою розвитку національної кулінарії та фахової майстерності албанських кулінарів.
Почесний член асоціації шеф-кухарів Палестини.
Почесний член асоціації шеф-кухарів Саудівської Аравії.

Йосип Царевич (Josip Сarevich)
Хорватія

Член Асоціації кухарів Середземномор'я та регіонів Європи;
сертифікований суддя WACS у категорії «А» з 2013 року;
управляючий та шеф-кухар ресторану "Pescaria" (Відень).
Призер численних міжнародних кулінарних та кондитерських змагань.

Анна Гасанова

Викладач Харківського державного університету харчування та торгівлі та Харківського торговельно-економічного коледжу Київського національного торговельно-економічного університету. Член громадської спілки «Український кулінарний союз». Була суддею міжнародних кулінарних конкурсів у Хорватії (посол “SKMER” в Україні), Чорногорії, Сербії, Іспанії, Франції, Шрі-Ланці, Ізраїлі.
Нагороджена золотими медалями.
Пройшла стажування у Вищій школі готельно-ресторанного бізнесу імені Жана Друана (Париж, Франція).

Еріх Главіца (Erich Glavica), Хорватія

Член Асоціації шеф-кухарів Середземномор’я і Європейського регіону ACMER (Association of Chefs from Mediterranean and European Regions). Досвідчений професіонал з більш ніж 25-річним досвідом роботи в галузі. Працював шеф-кухарем у найпрестижніших віденських і хорватських готелях і ресторанах. Володіє відмінними знаннями та досвідом у кулінарному мистецтві, накопиченими протягом багатьох років практичної діяльності, а також участі в різних місцевих, регіональних та європейських кулінарних заходах.

В’ячеслав Совенко
Почесний президент громадської спілки «Західна шеф- група», Україна

Почесний президент Асоціації кулінарів «Західна шеф- група», суддя WACS категорії B, бренд-шеф мережі ресторанів «Королівська карта».

Активно популяризує професію кухаря в Україні та за її межами, регулярно бере участь в організації та проведенні різноманітних кулінарних заходів: фестивалів, міських та міжнародних змагань.

Постійно вдосконалює свою кулінарну майстерність, відвідує спеціалізовані виставки, майстер-класи, курси. З метою обміну знаннями  та досвідом з колегами упродовж 2014–2015 рр. відвідав Італію, Францію, США, Сербію, Хорватію, Чорногорію, Польщу, Німеччину. Є визнаним фахівцем італійської, середземноморської, слов’янської та  української кухонь.

Віктор Тимчишин, Україна

Один з провідних і прогресивних шеф-кухарів України. Популяризує здорову і сучасну їжу. Має значний досвід роботи шеф-кухарем у закладах ресторанного господарства різних типів і концептуальних рішень, з різноманітними етнічними кухнями світу.

Засновник  концептуального  спрямування сучасної української кухні  «Ukrainian fashion food».

Десятикратний переможець національних та міжнародних конкурсів і чемпіонатів з кулінарії. За версією Гурман клуба «TUCC»  в 2011 році отримав нагороду «Chef of the Year Award 2011 Head Chef». Двічі за версією Гурман клуба «TUCC» Віктору було присвоєно п’ять зірок. У номінації «Краща авторська кухня» тричі виборював перемогу.

Дмитрій Болквадзе

Шеф-кухар ресторану «Казбек» мережі «Козирна карта», Україна

2015-10-23Дмитрій працює кухарем більше 11-ти років, на його рахунку більше 500 авторських кулінарних страв та виробів.

Можна із упевненістю сказати, що у Димитрія талан від Бога, він творець справжніх шедеврів на кухні. У кожну страву, створену ним, вкладає свою любов, фантазію та професіоналізм.

Максим Храмов, Україна

Ресторатор, співвласник компанії “FunFoodFamily”, управляючий партнер київської мережі ресторанів «Піцца Челентано» і «Potato House». Один із засновників і співвласник ресторану-дайнера «Жовток», фан-барів «Банка», співзасновник проекту «Start Up Ukraine». Постійний ведучий стендал бізнес шоу «Голая правда украинского бизнеса».

Любов Чуницька, Україна

Закінчила Київський Торгово-економічний інститут. Працює технологом мережі ресторанів. Заслужений працівник сфери послуг. Має відзнаку Кабінету міністрів України. Член журі багатьох регіональних кулінарних змагань. Голова журі міжнародного кулінарного фестивалю на Кіпрі.