Work schedule

November, 13: 10am - 6pm

November, 14: 10am - 6pm

November, 15: 10am - 5pm

Мероприятия 2016

Тематическая кофейная секция «Территория джезвы»

Тематическая кофейная секция «Территория джезвы»

1 - 3 ноября 2016

Уже второй год в рамках Международного ЭкспоФорума
ресторанно-отельного бизнеса и клининга FoReCH 2016 состоится событие для представителей
кофейной индустрии Украины.

 

Серия мастер-классов от конгресса шеф-поваров FONTEGRO

Серия мастер-классов от конгресса шеф-поваров FONTEGRO

1 - 3 ноября 2016

В течении 3 дней пройдет 8 мастер-классов, где приготовят 24 новых авторских блюда и прочитают 3 доклада спикеров на актуальные темы

 

InRestForum'16

InRestForum'16

1 - 3 ноября 2016

Профессиональная площадка семинаров 
УПРАВЛЕНИЕ, КУХНЯ, СЕРВИС, ПЕРСОНАЛ,
МАРКЕТИНГ, ДИЗАЙН, СТАРТАП.

   

Workshop of Italian school of chefs

1-3.11.2016

 

NIP is an Italian school of national level that offers consulting services, conducts courses and has 200 employees, including famous chefs, world champions in pizza, confectionery, ice cream and coffee. NIP consults catering establishments and food industry enterprises, conducts courses on pasta, pizza, modern cuisine, ice cream, confectionery art, both traditional and gluten-free, and vegan cuisine. It helps creating gluten-free food, develops and ensures introduction of gluten-free menu in restaurants.

 

November, 1


11:00 – 13:00 Traditional Italian confectionery
13:00 – 14:30 Traditional Italian pizza + dietary pizza
14:30 – 16:30 Italian ice cream
16:30 – 18:00 Gluten-free pizza + gluten-free pasta

November, 2


10:00 – 12:00 Italian ice cream
12:00 – 14:30 Vegan cuisine + gluten-free cuisine
14:30 – 17:00 Bread and focaccia + pizza in roasting pan
17:00 – 18:00 Exquisite pizza

November, 3


10:00 – 12:00 Italian ice cream
12:00 – 14:00 Gluten-free pizza + gluten-free cuisine
14:00 – 15:00 Tasting

 

* The program is subject to changes

Tel/Fax: +380 44 490 6203
E-mail: Image
Online registration: https://goo.gl/5z3dYw